Web Analytics Made Easy - Statcounter

نورالدین میرلاشاری روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در سیل دیماه سال گذشته ۲۸ هزار و ۳۲۰ هکتار از زمین‌های زراعی، ۲۰۹ هکتار باغات، ۱۹۹ راس دام سبک، ۲۰ راس دام سنگین و ۳۴۰ حلقه چاه در چابهار دچار خسارت شد که بر اساس برآوردهای انجام شده میزان کلی خسارات وارده به حوزه بخش کشاورزی این شهرستان ۱۵۸ میلیارد و ۸۳۷ میلیون ریال بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به منظور جبران خسارت وارده به بخش کشاورزی در اثر سیل پارسال پس از بازدیدهای میدانی و بررسی‌های کارشناسان برای یکهزار و ۶۳۲ فقره پرونده بهره‌بردار جهت دریافت غرامت تشکیل شد که تعداد ۹۷۷فقره پرونده پس از تائید نهایی به دفتر استان جهت پرداخت خسارت ارسال شد.

مدیر جهادکشاورزی چابهار افزود: از این تعداد ۸۳۵ فقره پرداخت نقدی و تعداد ۱۴۲ پرونده درحال تکمیل و در شرف پرداخت خسارت است.
وی تصریح کرد: علاه‌بر پرداخت نقدی به سیلزدگان چابهار می‌توان به توزیع ۲۰۰ تن نهاده دامی رایگان، لایروبی ۳۳۵ حلقه چاه و زهکش، بازسازی و ساخت ۳۷ کیلومتر جاده دسترسی بین مزارع، مرمت بندسارها در سطح ۲۱۳ هزار متر مکعب و توزیع ۲۲۰۰ متر لوله انتقال آب در راستای احیای منابع آبی کشاورزان این شهرستان اشاره کرد.

میرلاشاری گفت: خدمات ارائه شده و پرداخت کمک‌های بلاعوض به بهره‌برداران حوزه کشاورزی و دامداری در سیل دیماه سال گذشته حدود ۲۰۴ میلیارد ریال است.

به گزارش ایرنا شهرستان چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان دارای بیش از ۲۷ هزار هکتار زمین باغی و زراعی است.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی چابهار اراضی کشاورزی سیل سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی چابهار اراضی کشاورزی سیل سیستان و بلوچستان تسهیلات بانکی چابهار اراضی کشاورزی سیل سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۲۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه

امتداد - طبق گزارش بیمه مرکزی از عملکرد ۱۲ ماهه بازار بیمه در سال گذشته معادل ۷۹.۸ میلیون فقره بیمه نامه صادر شده که سه رشته بیمه درمان، بدنه اتومبیل و شخص ثالث در صدر نسبت خسارات پرداختی قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اخیرا آمار اولیه عملکرد بازار بیمه در سال ۱۴۰۲ را بر اساس ارقام خود اظهاری شرکت‌های بیمه در سامانه سنهاب منتشر کرده است.

بر اساس این گزارش، حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی در سال ۱۴۰۲ به ترتیب حدود ۲۷۹ و ۱۶۲.۸ همت (هزار میلیارد تومان) بوده که در قیاس با مدت مشابه در سال گذشته آن یعنی (۱۴۰۱) به ترتیب ۵۹ و ۶۱.۴ درصد رشد داشته است.

صدور نزدیک به ۸۰ میلیون بیمه نامه

همچنین تعداد بیمه نامه صادر شده در سال ۱۴۰۲ تعداد ۷۹.۸ میلیون فقره بوده که در قیاس با مدت مشابه آن در سال قبل، ۷.۴ درصد رشد داشته است.

تعداد خسارات پرداختی در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟

تعداد خسارت پرداختی بیمه در این گزارش ۷۴.۳ میلیون فقره ذکر شده که در قیاس با مدت مشابه سال قبل خود ۶.۵ درصد افزایش را تجربه کرده است.

همچنین، میزان نسبت خسارت بازار با ۰.۹ واحد افزایش در مقایسه با سال قبل به ۵۸.۴ درصد رسیده است. البته در محاسبه این نسبت (خسارت)، مبالغ خسارت‌های معوق، ذخایر حق‌بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه‌های اداری- عمومی شرکت‌های بیمه در نظر گرفته نمی‌شود.

نسبت خسارات کدام رشته‌های بیمه بیشتر است؟

بر اساس این گزارش، رشته درمان با ۷۳.۸ درصد، رشته بدنه اتومبیل با ۷۳.۵ درصد و رشته بیمه شخص ثالث-مازاد با ۷۰.۴ درصد، بالاترین سهم نسبت خسارت رشته‌های بیمه در بازار بیمه در قیاس با میانگین نسبت خسارت این بازار (۵۸.۴) به خود اختصاص داده‌اند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • گندم بالای ۱۲ درصد رطوبت خریداری نمی‌شود
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • پرداخت ۸۵ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی خواف
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی