Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین مدرس خیابانی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در جلسه ستاد مدیریت بحران استان، پیش‌بینی هواشناسی از روند متناسب بارندگی برخوردار بود اما در عین حال همه دستگاه‌های متولی به حالت آماده باش درآمدند.

وی‌افزود: تمام بارندگی ها در کنارک متمرکز شد و تاکنون حدود ۱۷۴ میلیمتر باران در کنارک باریده که این میزان از حجم بارندگی سال ۱۳۹۸ بیشتر اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس ستاد مدیریت بحران استان ادامه داد: حدود ۵۰۰ واحد مسکونی ‌و همچنین معابر شهر کنارک دچار آبگرفتگی شده‌اند که شهرستان ایرانشهر به عنوان شهرستان معین همه امکانات را به کنارک و شهرهای دیگر نوار ساحلی استان گسیل داشته و شرکت آب و فاضلاب، ارتش و نیروی دریایی، سایر نیروهای نظامی و دستگاه‌های متولی در تلاش هستند آب از سطح شهر تخلیه شود.

مدرس خیابانی اظهارداشت: امروز در سطح کنارک غذای گرم بین خانوارهای درگیر آب‌گرفتگی توزیع می‌شود.

 وی با بیان اینکه در تلاش هستیم مردم کمترین آسیب را ببیند؛ تصریح کرد: از اوایل صبح امروز با توجه به آبگیری معابر در شهرهای جنوب به ویژه کنارک سریعا اقدامات لازم توسط شرکت آب و فاضلاب استان انجام و به کمک شهرداریها بدون هیج حادثه و مشکلی موضوع مدیریت شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان نیز در این رابطه گفت: در شهرهای چابهار و دشتیاری شرایط عادی شده است و در کنارک نیز آب حدود ۷۰درصد از معابر تخلیه شده که تا صبح فردا “شنبه” به حالت عادی برمی‌گردد. 

علیرضا قاسمی افزود: تا کنون ۲ دستگاه کف کش ۲اینچ - ۲ دستگاه موتور پمپ سه اینچ - یک دستگاه کف کش سه اینچ سه فاز برای کنارک ارسال شده است.

وی ادامه داد: در این رابطه یک دستگاه موتور پمپ در نگور- ۲دستگاه موتور پمپ در پلان و ۵ دستگاه کف کش و موتور پمپ هم در چابهار مستقر هستند و در صورت نیاز مجدد آمادگی جهت اعزام سایر ماشین آلات از قبیل واتر جت بزرگ و کوچک، جرثقیل و کفی هم وجود دارد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بیان کرد: پیرو دستور استاندار سیستان و بلوچستان؛ یک تیم با تجهیزات از چابهار و یک تیم هم از آب شیرین کن با ۸ پمپ دیگر و ۵ ماشین تانکر تا نیم ساعت دیگر در کنارک مستقر می شوند و از قبل هم هفت دستگاه پمپ و ۸۰۰ متر لوله گذاری برای انتقال آب در محلات ابراهیمی و اورژانس مستقر شده است که جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

قاسمی گفت: تا پایان وقت امشب تا حدود زیادی از مشکلات آبگرفتگی برطرف می‌شود و آمادگی اعزام اکیپ از زاهدان نیز وجود دارد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان چابهار آب گرفتگی بارش باران کنارک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان چابهار آب گرفتگی سیستان و بلوچستان چابهار آب گرفتگی بارش باران کنارک آب و فاضلاب موتور پمپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۳۵۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان

تین نیوز

 معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از کنترل و نظارت بر یک هزار و ۸۹۵ دستگاه ناوگان حمل و نقل باری و مسافری این استان در قالب ۱۷۲ مانور، طی سال  ۱۴۰۲ خبر داد. 

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، تیمور باقری اظهار کرد: در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ ،تعداد یک هزار و ۸۹۵ دستگاه ناوگان حمل و نقل باری و مسافری طی ۱۷۲ مانور توسط این اداره کل مورد کنترل و نظارت قرار گرفتند. 

باقری افزود: از این تعداد، یک هزار و ۱۳ دستگاه کامیون، ۷۳۱ دستگاه اتوبوس و ۱۵۱ دستگاه سواری بوده است. 

وی تصریح کرد: به منظور بازدارندگی، شناسایی و اعمال قانون بر تخلفات رانندگی و همچنین ارتقای ایمنی تردد و کاهش تصادفات و فوتی های جاده ای، طرح کنترل و نظارت بر تردد ناوگان باری و مسافری توسط این اداره کل با همکاری  پلیس راه استان به صورت مستمر در حال اجرا است.

باقری با بیان اینکه در بحث کنترل های میدانی ناوگان مسافری، رعایت موارد ایمنی از جمله وجود تجهیزات ایمنی، جعبه کمک های اولیه، کپسول آتش نشانی، اسناد و مدارک حمل و نقلی و صورت وضعیت در دستورکار قرار دارد ادامه داد:در بخش ناوگان باری هم اقداماتی از قبیل کنترل اسناد حمل(بارنامه)، بررسی فرار بار، کنترل تجهیزات ایمنی، کنترل مندرجات بارنامه، کنترل مدارک هویتی راننده و ناوگان، کنترل کالاهای بدون بارنامه و کنترل تناژ بار و کرایه حمل انجام می شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد:نتایج حاصل از گشت و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی در استان جمع بندی و با شناسایی تخلفات موارد به کمیسیون ماده ۱۱ ،۱۲و۱۴ استانی ارجاع داده می شود تا پس از بررسی مطابق دستورالعمل ها رای لازم صادر شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • نخستین کارخانه فرآوری مس و طلا در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
  • ۴۵۰۰ کلاس درس به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان اضافه شد
  • کشف ۲۲ میلیاردی کالای قاچاق در مرز‌های سیستان وبلوچستان
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • بهره برداری از مزرعه اکولوژیک پرورش شتر داشتی درزاهدان،بزودی
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان