Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی نصیری سرپرست و مدیران سازمان مدیریت بحران شهر تهران با هدف بررسی وضعیت مناطق سیل‌زده در جنوب استان سیستان و بلوچستان و کمک‌رسانی به این مناطق، ضمن بازدید از این مناطق به بررسی ابعاد آسیب‌های ناشی از سیل و نیازهای این مناطق پرداختند.

نصیری با اشاره به اهداف این بازدید گفت: به اتفاق جمعی از همکاران در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و همکارانمان در مجمع کلانشهرهای ایران، حسب وظیفه سازمانی و تکلیف ذاتی از طرف شهردار تهران به عنوان رئیس کلانشهرهای کشور برای کمک و یاری هم‌وطنانمان در مناطق جنوبی استان سیستان و بلوچستان که در بارش‌های سنگین اخیر دچار حادثه شدند، اعزام شدیم و از شهرستان چابهار و کنارک بازدید کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تیم ما ضمن ارزیابی از حوادث صورت گرفته، به عنوان نمایندگان شهرداری تهران به بررسی کمک‌های لازم در حوزه شهرداری خواهد پرداخت.

نصیری یادآور شد: شهرهای چابهار و کنارک در حوزه شهرسازی، نگهداشت و خدمات شهری با معضلاتی مواجه‌اند که با وقوع سیلاب این مشکلات تشدید شده است. با بازدیدهایی که از محل زندگی شهروندان، معابر شهری و بررسی فضاهای شهری صورت گرفت و همچنین با شرکت در جلسه‌ای که با حضور فرماندار، شهردار و همکاران محلی انجام شد، جمع‌بندی‌هایی داشتیم و مقرر شد که بعد از منطبق کردن درخواست‌ها با ضوابط حاکم بر شهرداری تهران، بر مبنای دستورات شهردار تهران بتوانیم به این عزیزان کمک کنیم.

سرپرست سازمان مدیریت بحران شهر تهران درباره کمک‌ها و درخواست‌های مناطق سیل‌زده استان گفت: مقرر شد که ابتدا برای خروج شهر از وضعیت بحرانی به بررسی اجرای یک طرح اضطراری بپردازیم، همچنین با توجه به کمبود امکانات در حوزه خدمان شهری به تجهیزاتی چون خودروهای مکانیزه نیاز است که قرار شد در صورت لزوم با حمایت شهردار تهران و معاون خدمات شهری این وسایل به مناطق مورد نظر ارسال شود.

نصیری یادآور شد: فراتر از این‌ها قرار شد یک طرح مدیریت و هدایت آب‌های سطحی و کمک به پیشگیری از سیلاب‌های بعدی را داشته باشیم. در طول دهه‌های گذشته در حوزه شهرسازی مشکلاتی شکل گرفته که باید اصلاح شود و کانال‌هایی احداث شود. همچنین در حوزه ساخت و ساز نیز اصلاحاتی صورت گیرد که ما به عنوان مدیریت بحران شهر تهران حاضریم این طرح را برای مناطق مورد نظر تهیه و برای اجرا در اختیار مدیران شهر کنارک قرار دهیم.

وی گفت: شهرداری تهران حسب وظیفه ذاتی و نیز به عنوان مجمع کلانشهرها، وظیفه خود می‌داند که با تمام قوا در کنار مردم عزیز سیل زده خطه جنوبی استان سیستان و بلوچستان باشد. مقام معظم رهبری تاکید فرموده بودند که دستگاه‌ها برای خدمت‌رسانی شرکت کنند، ما هم وظیفه خود می‌دانیم به اندازه‌ای که قانون به ما اجازه می‌دهد و بضاعت فنی داریم به کمک تخصصی به شهرداری‌های چابهار و کنارک ادامه دهیم و هر کمکی که بتوانیم دریغ نکنیم.

اسماعیل سلیمی معاون آمادگی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز گفت: شهر کنارک دچار یک سری اشکالات و نواقص زیرساختی در حوزه شهرسازی است که این مشکلات آثار خود را در سیل اخیر نشان داده است. قطعاً اگر باز هم اتفاقی در این مقیاس رخ دهد، این شهر توان مقابله با آن را ندارد.

وی افزود: به دلیل نرخ بالای بافت فرسوده که بر اساس گفته‌های شهردار، ۷۰ درصد شهر دچار بافت فرسوده است و همچنین به دلیل وجود بافت‌های ریز دانه و کوچه‌های کم عرض امکان امدادرسانی درست کاهش پیدا می‌کند. با این حال ظرفیت‌های بالقوه‌ای نیز اطراف شهر هست مثل ساحل منطقه که می‌توان با طراحی درست تخلیه‌گاه آب‌های سطحی را به این نقطه هدایت کرد که در ابتدای ساخت شهر به آن توجه نشده و با طراحی درست و استفاده از فضاهای شهری جدید در غرب شهر، می‌توان مشکل را حل کرد.

کد خبر 5394826 ساناز باقری راد

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شهرداری تهران علی نصیری شهرداری تهران خسارات سیلاب شورای عالی استان ها قاسم سلیمانی شورای شهر تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قوه قضاییه غلامحسین محسنی اژه ای مترو پیر حسین کولیوند حکم انتصاب مجتبی خالدی شهید گمنام امداد رسانی مدیریت بحران شهر تهران چابهار و کنارک شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۳۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خواستار توجه شهرداری به مطالبه شورا پیرامون نهضت پیاده‌روسازی و ساماندهی معابر شهری شد و گفت: لازم است پیاده‌روها مکانی برای تردد امن عابران و همه اقشار جامعه باشد تا هیچ کس آسیب نبیند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، فاطمه اشدری صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر قزوین درباره لایحه شهرداری مبنی بر مجوز ساخت در اراضی قولنامه‌ای با کاربری‌های عمومی در اسماعیل‌آباد، اظهار کرد: اگر شعارمان بر مبنای عدالت در توسعه خدمات شهری است باید کاربری‌های فرهنگی، ورزشی و فضای سبز را در تمام نقاط شهری با اولویت نواحی کمتر برخوردار ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه رویکرد انسان‌محوری و عدالت خدمات‌شهری دو نکته مهمی است که در بودجه امسال بر آن تأکید داشتیم و باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: می‌توانیم امتیازاتی برای زمین‌هایی که کاربری عمومی دارند در نظر بگیریم و با مالکان آن‌ها توافقاتی را داشته باشیم تا مالکان به حق خود برسند.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: با آزاد شدن بعضی زمین‌ها سرانه‌های فرهنگی و ورزشی در این منطقه تأمین و حفظ شود، با این رویکرد می‌توان نسبت به تأمین منابع زمین با کاربری‌های عمومی مورد نیاز در مناطق مشابه از جمله شهرک مهدیه و نواحی منفصل پاسخگو بود.

اشدری بر لزوم توجه مدیریت شهری به موضوع مناسب‌سازی و توجه به حضور بی‌دغدغه افراد توان‌خواه در شهر تأکید کرد و ادامه داد: به‌رغم تمام تذکرات اعضای شورا پیرامون این موضوع مهم توجه جدی به آن نمی‌شود و پیشنهادات عملیاتی مشاور شهردار در امور مناسب‌سازی که پس از بازدید میدانی برای رفع موانع ارائه می‌شود در بیشتر موارد محقق نمی‌شود.

وی اضافه کرد: پیشنهاد می‌شود در یکی از جلسات صحن شورا مشاور شهردار در امور مناسب‌سازی حضور داشته باشد تا موارد و پیشنهادات را از زبان وی بشنویم.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خواستار توجه به اجرای مطالبه شورا پیرامون نهضت پیاده‌روسازی و ساماندهی معابر شهری شد و گفت: لازم است پیاده‌روها مکانی برای تردد امن عابران و همه اقشار جامعه باشد، هیچ کس آسیب نبیند و رفاه حال و امنیت آسیب‌مندان لحاظ شود.

اشدری با تأکید بر لزوم حضور مستمر شهردار قزوین در جلسات صحن شورا ادامه داد: حضور شهردار قزوین سبب خواهد شد تا مطالبات ضروری مردم سریع‌تر و مؤثرتر محقق شود و این موضوعی است که در دوره شهرداران قبل اتفاق می‌افتاد و برای شهروندان اثربخش و ملموس بود.

کد خبر 751373

دیگر خبرها

  • شهر قم سالانه میزبان ۲۲ میلیون زائر داخلی و خارجی است
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • «کاهش تخلفات و کنترل جدی ساخت و سازها» اولویت مدیریت شهری است
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • اقراریان: درباره ممانعت از حضور عضو شورای شهر در منطقه ۱۷ شهردار تهران پاسخ دهد
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲